Politisk korrekt teaterfestival - Paletten

Om arrangementet

PALETTEN I en liten leilighet bak kabaretscenen «Paletten» bor Petra og Rolf. Det har de gjort lenge. De driver stedet, og spiller kabaret hver kveld - sammen med gitaristen Strenge- Ivan. Men så en dag...

PALETTEN 

I en liten leilighet bak kabaretscenen «Paletten» bor Petra og Rolf. Det har de gjort lenge. De driver stedet, og spiller kabaret hver kveld - sammen med gitaristen Strenge- Ivan. Petra synger, Rolf serverer, tryller og forteller vitser. Slik går nå dagene - og nettene. Rutiner og oppgaver formet av et langt arbeids- og samliv, i fred og fordragelighet. Men så en dag dukker en mystisk publikummer opp og etterlater seg et enda mer mystisk brev….

Denne gangen har vi ønsket å lage spennende og morsomt stykke for barn om et eldre par som driver en kabaretscene. Ved å vise temaene kjønn, identitet og språk for barn gjennom mennesker som har levd en stund vil vi forsøke å gi barna en annen inngang til å reflektere over forhold i egne liv og relasjoner. Gi dem referanser og bygge forståelse både for seg selv og andre i livet. 

På scenen: Kim Gustafsson, Peter Kippersund og Eivind Strømstad 

Forestillingen er støttet av Dramatikkens hus, Hamar Kommune og det som engang het utviklingsmidler til DKS i Hedmark Fylke. 

En Hamar Teater-produksjon 

Stykket får sin urpremiere på PK-festivalen